Kids&Us Vinaròs

Com s'han adaptat els centres Kids&Us a les noves mesures de seguretat?

Publicat 15/10/2020

Per a Kids&Us, la seguretat dels alumnes ha estat clau per definir el nou curs i reobrir els centres. És per això que s'ha treballat en la creació d'un entorn que compleixi amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries. Així mateix, s'han revisat tots els protocols interns per fer que els centres de Kids&Us disposin d'espais segurs per a tothom: alumnat, famílies i professorat. 

Des de la Central de Kids&Us, s'ha posat a disposició dels centres un Safety Pack que inclou mascaretes reutilitzables per a professorat i alumnes, pantalles de protecció, solucions hidroalcohòliques i catifes antibacterianes. A més, els nous protocols inclouen la reorganització d'entrades i sortides per evitar aglomeracions fora de les instal·lacions; control de temperatura per tothom que accedeixi al centre; neteja de mans abans d'entrar al centre i a la sortida; neteja i desinfecció d'aules i espais durant tot el dia i adequació del mobiliari de l'aula, entre d'altres. 

Totes les mesures implementades s'adaptaran, si calgués, en funció de l'escenari en què ens trobem i sempre d'acord amb el que indiquin les autoritats sanitàries competents.  

Dia Mundial del Rentat de Mans 

Per seguir conscienciant els nens i nenes de la importància de la higiene de mans i coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Rentat de Mans, s'ha dut a terme l’acció I wash my hands with Kids&Us. 

En el marc d’aquesta acció tan divertida, es va fer una crida a les famílies perquè es gravessin mentre posaven en pràctica la cançó Wash our Hands de Kids&Us. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer a les nostres xarxes socials, coincidint amb el Dia Mundial del Rentat de Mans, el pròxim 15 d'octubre.

Compartiu-ho >